Samen maken we jullie bruiloft Picture Perfect

Zijn jullie enthousiast geworden door alles wat je op mijn website hebt gezien? Wat tof!

Ik nodig jullie graag uit om contact met mij op te nemen zodat we kunnen kijken of ik beschikbaar ben op jullie bruiloft of event. Per jaar neem ik slechts een select aantal bruiloften en events aan, dus hoe eerder jullie aanvraag ontvangen is; hoe eerder ik die datum kan vastleggen voor jullie!

Om jullie bruiloft helemaal bij jullie te laten passen, gaan we samen brainstormen en Pinteresten. Ik neem jullie visie, persoonlijkheden en enthousiasme mee in de plannen die ik maak. Na ons gesprek vat ik alles samen in een op maat gemaakt en uniek bloemen- en stylingconcept. Hierin kunnen jullie rustig alles teruglezen en aangeven of ik jullie visie helder heb vertaald naar styling. 

Wil je eerst nog iets meer weten over mij, mijn bedrijf en mijn mogelijkheden? Vul het contactformulier hieronder in en ik neem snel contact met je op.

Brochure aanvragen & beschikbaarheid opvragen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 3-5 werkdagen contact met je op. In het hoog trouwseizoen kan dit iets langer duren.

Contact

Postadres:
Schermerslaan 18
3705 GN Zeist

Bezoekadres (op afspraak):
Dijnselburgerlaan 4
3705 LP Zeist

Tel: 06 150 784 88
mail@bloomingbydiana.nl

About

KVK: 67301932
IBAN: NL 46 ABNA 0517 1368 99
BTW: NL 001994527B53

Website gemaakt door Yvette Smit

Diana van Blooming by Diana kijkt in de camera

Contact

Willen jullie weten wat de mogelijkheden zijn om de meest prachtige bloemencreaties te hebben op jullie bruiloft of event? 

Of willen jullie vrijblijvend kennis maken met mij? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.

Dan gaan we samen brainstormen om jullie dag Picture Perfect te maken! 

Contact