Ga next level met jouw event!

Een evenement zonder groen en bloemen? Ik moet er eigenlijk niet aan denken! Want een beetje kleur maakt de styling van jouw evenement echt helemaal af. Je creëert daarmee een Pinterest-perfect plaatje!

Denk bijvoorbeeld aan de complete aankleding van een bedrijfsfeest, de opening van een nieuwe locatie of de tafelstyling van een overheerlijk diner.

Zie je het al voor je? Een diner met 50 gasten aan twee lange gedekte tafels. Wit linnen op de tafel, een tafelloper van groen met kandelaren en kaarsen. Ieder bord voorzien van een houten onderbord, goudkleurig bestek, een bijpassend servet en een persoonlijk naamkaartje. Dit geeft jullie diner direct een meerwaarde en diegene die mogen aanschuiven zullen er nog lang over napraten.

Maar ook een bedrijfsfeest in een tof thema wordt met een beetje aankleding nét dat feest waar iedereen met grote ogen rondloopt. Dé manier om de toon te zetten binnen jullie organisatie.

Hieronder zie je een kleine selectie van evenementen die ik heb mogen stylen, om je meer beeld te geven over wat er mogelijk is. Neem bij vragen en interesse vooral contact met mij op via het formulier onderaan de pagina. Ik kijk uit naar een toffe samenwerking!

XMas Styling

Diverse locaties

Contact

Eventuele vragen die je nog hebt kun je stellen door het formulier hieronder in te vullen!

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Postadres:
Schermerslaan 18
3705 GN Zeist

Bezoekadres (op afspraak):
Dijnselburgerlaan 4
3705 LP Zeist

Tel: 06 150 784 88
mail@bloomingbydiana.nl

About

KVK: 67301932
IBAN: NL 46 ABNA 0517 1368 99
BTW: NL 001994527B53

Website gemaakt door Yvette Smit