Ga next level met jouw event!

Een evenement zonder groen en bloemen? Ik moet er niet aan denken! Want een beetje kleur maakt de styling van jouw evenement echt helemaal af. Je creëert daarmee een onvergetelijk Pinterest-perfect plaatje!

Denk bijvoorbeeld aan de complete aankleding van een bedrijfsfeest, de opening van een nieuwe locatie of de tafelstyling van een overheerlijk diner.

Zie je het al voor je? Een diner met 50 gasten aan twee lange gedekte tafels. Wit linnen op de tafel, een tafelloper van groen met kandelaren en kaarsen. Ieder bord voorzien van een houten onderbord, goudkleurig bestek, een bijpassend servet en een persoonlijk naamkaartje. Dit geeft jullie diner direct een meerwaarde en diegene die mogen aanschuiven zullen er nog lang over napraten.

Maar ook een bedrijfsfeest in een tof thema wordt met een beetje aankleding nét dat feest waar iedereen met grote ogen rondloopt. De manier om de toon te zetten binnen jullie organisatie.

Dit doe ik niet alleen, ik werk samen met een eigen team of met een evenementenbureau die de coördinatie verder oppakt. Samen zorgen we voor de ideale styling en aankleding, volledig in jullie thema en kleuren. Denk daarbij aan een diner, bedrijfsfeest, gemaskerd bal, opening van een nieuwe locatie of een belangrijke meeting. Er is zo veel mogelijk!

Hieronder zie je een kleine selectie van evenementen of locaties waar ik de styling heb verzorgd, om je meer beeld te geven over wat er mogelijk is. Neem bij vragen en interesse vooral contact met mij op via het formulier onderaan de pagina. Ik kijk uit naar een toffe samenwerking!

Contact

Eventuele vragen die je nog hebt kun je stellen door het formulier hieronder in te vullen!

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

XMas Styling

Diverse locaties