Flowers

Bloemen maken het verschil (geloof me, het is echt zo)! Ik lever de bloemstyling voor bruiloften, privé diners en evenementen. Iedere bloem heeft zijn eigen bloeiwijze. Sommige bloemen hebben 5 dagen nodig, andere 3 dagen. Maar andere bloemen zijn juist mooier als ze super vers zijn! Planning en ervaring met deze beauties is dus vereist. Door mijn ruime ervaring in de bloemenwereld en de vele prachtige locaties die ik heb bezocht, maakt dit mij enorm divers en ervaren in deze branche. Ik werk met unieke materialen, zie eindeloos veel mogelijkheden en ben een enorme perfectionist in mijn vak.

Happy Friday! | Plukboeket en droogbloemen

Wat mag ik voor je maken? Een vers boeket of een duurzaam droogboeket? Elke vrijdagochtend maak ik een rondje in Zeist met verse pluk boeketten en in de middag ben je welkom om een te gek droogboeket uit te kiezen. Tussen 13:00 en 17:45 kun je mijn atelier in Zeist bezoeken. We maken een afspraak van 45 minuten, waar ik samen met jou door de bloemenzee van droogbloemen loop. Jij kiest de mix en vervolgens maak ik ter plekke jouw droogboeket! Neem je eigen vaas mee of kies een mooie vaas uit mijn assortiment.

Bloemen bezorging/abonnement

Verse bloemen op happy friday! Dit kan een abonnement zijn van iedere week of iedere twee weken. Het is natuurlijk ook mogelijk om random een losse bestelling te plaatsen voor jezelf of als cadeau. Bestel uiterlijk donderdag voor 8 uur ‘s avonds. Ik zoek een prachtig uniek en seizoensgebonden plukboeket voor je uit en lever deze op Happy Friday gratis bij je af in Zeist.