Hoe werkt het?

Van de mooiste bloemen uitzoeken op de veiling en ze zien bloeien in het atelier tot het maken van de mooiste creaties en het komen tot een geweldig eindresultaat. Uiteindelijk worden de bloemendecoraties op jullie locatie afgeleverd. Van eerste contact tot nazorg. Het is een heel proces er zit al snel 25/40 uur in elke opdracht!

Foto door: Carola Doornbos Fotografie

Bloemencreaties

Benieuwd naar mijn unieke bloemencreaties? Deze kun je zien in mijn portfolio!

1. Kennismaken

Bloemen zorgen (ook) op evenementen voor enorm veel sfeer. Ze maken de styling (vaak) echt af en geven het (net dat beetje extra) wat zorgt voor een Pinterest-perfect plaatje! Denk bijvoorbeeld aan de tafelstyling voor een privé diner. Ik ben enorm fan van een mooie gedekte tafel(s) met wit linnen, kandelaren, onderborden, goud bestek, een bijpassend servet, persoonlijke menukaartjes en natuurlijk mijn bloemen! Dineren met jullie speciale gasten wordt op deze manier een feestje! Maar ik verzorg ook de bloemstyling voor onder andere (Kerst)borrels, feesten of zakelijke events. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden!

2. Bloemenstyling en concept

Na het kennismakingsgesprek zie ik het vaak al helemaal voor me! Ik leef me helemaal in in jullie wensen. Geen enkele bruiloft is hetzelfde en daardoor zijn mijn bloemdecoraties dat ook niet. Ik ga de ideeën uitwerken in een bloemenplan en stylingconcept (het stylingconcept natuurlijk ook met heerlijk veel bloemen erin verwerkt!) Ik ga het complete plan voorbereiden, moodboards maken en de locatie bezoeken indien deze al bekend is. Zo kan ik het bloemenplan en stylingconcept perfect afstemmen op de locatie indien deze bekend is.

3. Contact

Tussen het kennismakingsgesprek en de oplevering heb ik nog veel contact met jullie. Ik vind persoonlijk contact namelijk super belangrijk! Jullie mogen mij natuurlijk ook tussendoor om advies vragen. Ik ben eerlijk en zeg waar het op staat in mijn advies. Dat is mijn professionaliteit. De week voor de bruiloft bel ik jullie nog eens op en bespreken we het bloemenplan samen nog een keer. En in de tussentijd leven we samen vooral enorm toe naar jullie grote dag!

4. Aan de slag & planning

Hier begint het bloemen avontuur! Ik ga de bloemen bestellen, de spullen inhuren, de styling materialen ophalen en controleren of er nog extra inkopen moeten worden gedaan. Ik zoek op de veiling de perfecte bloemen uit. Ik ga dan ook niet eerder weg voordat ik de perfecte match heb gevonden! Vanuit de veiling laad ik alles in en vertrek ik naar mijn werkplek. Met enorm veel plezier maak ik hier de mooiste bloemendecoraties voor jullie!

5. The big day!

Yes! Vandaag is dan eindelijk jullie grote dag! In de ochtend werk ik het bruidsboeket af en ga ik alles inladen. Ik stap vol enthousiasme in mijn auto om de bloemen en decoratie persoonlijk op locatie af te leveren. Ik vertrek pas wanneer alles perfect is gestyled en het volledige plaatje echt een wauw-factor heeft! Ik zorg ervoor dat jullie bloemen de juiste aandacht krijgen en echt de ‘finishing touch’ maken op jullie magische dag. Wanneer dit zo is en jullie een grote glimlach op je gezicht hebben, dan ga ik enorm voldaan en tevreden naar huis!

6. Nazorg

Gefeliciteerd met de dag van jullie dromen! No worries, de volgende dag haal ik de materialen allemaal weer op. Nu volgt de facturatie en ronden we het samen af. Jullie zijn waarschijnlijk al volop aan het nagenieten van jullie perfecte dag! De prachtige foto’s achteraf toveren iedere keer weer een grote glimlach op mijn gezicht. 

Het word enorm gewaardeerd als jullie hier andere mensen zouden willen vertellen hoe jullie droomdag is verlopen!