De route naar jullie bruiloft bewandelen we samen

Het plannen van jullie bruiloft heb je niet in één dag gedaan. Je zoekt mensen met wie je fijn kan samenwerken en die jullie mooiste dag steeds voor ogen blijven houden.

Daarom heb ik hieronder uitgeschreven hoe ik graag met jullie samenwerk. Zo weet je precies wat je kan verwachten en hoe ik aan de slag ga om van jullie dag de allermooiste dag ooit te maken!

Past deze werkwijze helemaal bij jullie en stel je het op prijs om met iemand samen te werken die concreet, direct, eerlijk, open en detailgericht is? Dan gaan wij heel goed bij elkaar passen!

Neem via de button hieronder direct contact met mij op om te kijken of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum.

We starten met een telefonische kennismaking. Die klik is voor mij (en voor jullie!!) zo ontzettend belangrijk. Als we beiden enthousiast zijn over jullie wensen en plannen gaan we elkaar in het echt ontmoeten.

In de loods ontmoet ik jullie graag in het echt. We nemen ruim de tijd om verder te praten over de visie die jullie hebben voor jullie trouwdag. Ik kan jullie direct styling items laten zien en inspireer jullie graag!

Na onze ontmoeting ga ik aan de slag met het schrijven van een stylingplan en een offerte. Hierin beschrijf ik onze gezamenlijke visie, ondersteund met foto’s van mijn eerdere werk of van Pinterest om jullie een zo goed mogelijk beeld te geven van hoe de styling er op jullie dag uit komt te zien.

Zodra jullie akkoord zijn met de offerte, stel ik een 50% aanbetalingsfactuur op. Zodra deze betaald is, staat jullie datum definitief in mijn agenda en ga ik aan de slag!

Een maand voor jullie trouwdag check ik even bij jullie in; gaat alles nog zoals verwacht en gewenst? Zijn er (grote) wijzigingen? Een week voor jullie bruiloft doe ik dat nog een keer, zo stemmen we samen de laatste details nog even af. Jullie ontvangen de voorlopige eindfactuur.

Jullie grote dag is er! Een dag om volledig van te genieten, terwijl ik en mijn team achter de schermen zorgen voor een prachtige styling, precies zoals jullie het voor ogen hebben. Je zult amper merken dat we er zijn!

Na jullie bruiloft neem ik nog even contact met jullie op; is alles naar wens geweest? Hoe hebben jullie de dag beleeft? Wat was jullie mooiste moment? We ronden de samenwerking af en ik kijk uit naar de foto’s die ik graag van jullie ontvang!

Brochure & beschikbaarheid opvragen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 3-5 werkdagen contact met je op. In het hoog trouwseizoen kan dit iets langer duren.

Hoe werkt het?

Samenwerken doen we altijd op persoonlijke basis. Ik wil jullie écht leren kennen om zo de best passende bloemencreaties voor jullie te maken. En man, wat geniet ik van dit proces! Van de eerste kennismaking, tot het creëren van een uitgebreid concept, het inkopen van de mooiste bloemen op de veiling en het maken van de uiteindelijke bloemencreaties.

I love it!

Fotograaf: Stories by Josan
Blooming by Diana - Bruidspaar met bruidsboeket in sluier
Fotograaf: Paulina Sliwka

1. Kennismaken

Tof dat jullie enthousiast zijn over een mogelijke samenwerking! We starten altijd met een telefonisch gesprek om te kijken of we bij elkaar passen. Die match is voor mij heel belangrijk.

Bij een echte klik kan ik bergen voor jullie verzetten en weet ik precies wat jullie wel en niet tof vinden. Als de telefonische klik er is, nodig ik jullie uit in mijn atelier in Zeist.

Hier kunnen we rustig al jullie wensen doorspreken. Daarnaast kan ik jullie direct materialen en styling items laten zien die we op jullie bruiloft kunnen gebruiken. Jullie lopen weg met een helder idee van hoe de dag er uit komt te zien. 

Natuurlijk hoef je het niet alleen daarmee te doen, ik vertaal onze afspraken naar een compleet styling- & bloemenconcept.

2. Bloemen- & Stylingconcept

Binnen 10 werkdagen na onze afspraak ontvangen jullie van mij een uitgebreid bloemen- & stylingconcept in PDF. Ik vertel jullie wat ik voor mij zie en vul dit aan met sfeerbeelden en impressies. Dit kan van mijn eigen eerdere werk zijn of afbeeldingen die ik via Pinterest vind. Alles om de visie die ik in mijn hoofd heb naar jullie te vertalen. 

Zo hebben jullie écht een idee hoe jullie bruiloft er uit komt te zien. Daarnaast voeg ik een uitgebreide offerte toe. Ieder item is gespecificeerd zodat jullie alle ruimte hebben om eigen keuzes te maken.

Het bloemenconcept blijft 14 dagen geldig, in deze tijd kunnen jullie rustig bekijken of deze visie ook is hoe jullie het voor je zien. Zodra jullie er aan toe zijn, plannen we een telefonisch gesprek in om verder te praten over het bloemen- & styling concept en kunnen jullie de laatste vragen stellen.

Diana van Blooming by Diana laat haar Instagram feed zien
Fotograaf: Liselore Stap Wedding

3. Contact

Nadat jullie akkoord zijn met het bloemen- & styling concept, ontvangen jullie de aanbetalingsfactuur. Is jullie bruiloft nog wat verder weg? Dan blijft het even stil van mijn kant. Jullie hebben genoeg om je op te focussen tijdens het voorbereiden van je bruiloft. Hebben jullie vragen, zoeken jullie advies? Dan ben ik altijd bereikbaar! 

Ongeveer een maand voor jullie bruiloft kom ik sowieso in de lucht. Ik check of alles nog gaat zoals gepland, zijn er bijvoorbeeld wijzigingen in het aantal gasten? Werkt de locatie mee zoals jullie willen? Kan ik nog ergens iets in betekenen? Als we dit samen goed doorgesproken hebben, ga ik voor jullie aan de slag.

4. Aan de slag

Terwijl jullie je voorbereiden op de grote dag, doe ik dat natuurlijk ook! Ik bestel de bloemen die we nodig hebben. Dit doe ik ruim op tijd, zodat ik zeker weet dat de bloemen die we voor ogen hebben ook echt beschikbaar zijn. Daarnaast huur ik extra spullen in als dat nodig is en verzamel ik alle styling items. Ik ben regelmatig te vinden op de veiling om de mooiste bloemen voor jullie in te kopen.

Als alles ingekocht is, is het tijd om naar mijn atelier te gaan waar ik jullie bloemen één voor één check. Ik zorg ervoor dat iedere bloem op het juiste moment gaat bloeien en dat iedere bloem mooi en schoon is. De dag voor jullie bruiloft maak ik alvast klaar wat er klaargemaakt kan worden.

Diana van Blooming by Diana schikt bloemen op een bruiloft
Fotograaf: Jolanda Alicia Fotografie
Fotograaf: ElisabethChristina photography

5. The big day!

Yes! Jullie grote dag is aangebroken!

Voor mij een dag om vroeg uit de veren te komen. In het atelier leg ik de laatste hand aan het bruidsboeket en de overige bloemen. Ik controleer nogmaals alle bloemencreaties om er zeker van te zijn dat ze er nog net zo mooi bij staan als de dag daarvoor. Daarna is het een kwestie van de bus en aanhanger inladen en ga ik onderweg naar jullie locatie. Daar ben ik minimaal 6 uur aanwezig, eventueel met hulp van één of meerdere assistenten. Ik style de verschillende zalen/locaties die jullie gebruiken en zorg ervoor dat de items die we hergebruiken ook op hun volgende plekje weer op tijd klaar staan. Tussendoor geniet ik stiekem een beetje van jullie dag en van hoe mooi jullie er uit zien!

Alle bloemen loop ik persoonlijk na, ook als ik met assistenten werk. Ik doe er alles aan om jullie dag de wauw-factor te geven! Als ik jullie met een dikke glimlach zie genieten van jullie dag en de styling weet ik dat mijn taak er op zit! Met een voldaan gevoel vertrekken we dan weer naar huis, terwijl jullie met de voetjes van de vloer gaan!

6. The day after

De dag na jullie bruiloft is voor mij altijd een goede dag!

Ik denk met veel plezier terug aan jullie prachtige dag en stap weer in de bus om alle styling items bij jullie locatie op te halen. Jullie genieten ook lekker na van de dag van jullie dromen en misschien kom ik jullie zelfs op de locatie nog wel even tegen, als jullie cadeaus ophalen of als jullie daar zijn blijven slapen! Zie ik jullie niet? Dan kun je zeker nog een berichtje van mij verwachten, niet alleen om jullie te feliciteren maar ook om te checken hoe jullie de dag ervaren hebben. Daarna volgt de financiële afhandeling en stuur ik jullie de eindfactuur toe.

Voor mij is het daarna nog even wachten tot ik jullie waanzinnige foto’s zie, weer een moment om heerlijk van te genieten!

Diana van Blooming by Diana styled bloemen op een bruiloft
Fotograaf: Amari Films