De meest waanzinnige
bloemenstyling voor
bruiloften & evenementen

Het is zo ver. Jullie gaan trouwen!
Van harte gefeliciteerd!

Geen bruiloft of evenement is compleet zonder bloemen en styling. Daarom denk ik graag met jullie mee over het meest prachtige bloemen- en stylingconcept om jullie bruiloft helemaal af te maken.

Elkaar het ja-woord geven met een prachtige backdrop vol met bloemen op de achtergrond. Een prachtig bruidsboeket met bijpassende corsage en een waanzinnige diner styling om jullie gasten mee te verrassen.

Klinkt dit jou als muziek in de oren?

Inspiratie

Iedere bruiloft of evenement die ik style is uniek. Daarom is ook geen enkele bloemencreatie van mij ooit hetzelfde. Wil jij een beeld en gevoel krijgen bij wat ik eerder heb gemaakt? Bekijk dan mijn portfolio en krijg een duidelijk beeld van mijn vakwerk. Ik neem je heel graag mee in mijn prachtige bloemenwereld!

Hoe werkt het?

Samenwerken doen we altijd op persoonlijke basis. Ik wil jullie écht leren kennen om zo de best passende bloemcreaties voor jullie te maken. En man, wat geniet ik van dit proces! Van de eerste kennismaking, tot het creëren van een uitgebreid concept, het inkopen van de mooiste bloemen op de veiling en het maken van de uiteindelijke bloemcreaties. I love it!

Blooming by Diana - Diana Versteegh maakt bloemen klaar
Fotograaf: Stories by Josan

Over Blooming by Diana

Tja, de bedrijfsnaam zegt het al!

Mijn naam is Diana en ik heb een enorme liefde voor styling & bloemen. Tegen een feestje zeg ik nooit nee, en zeker niet tegen het stylen van de meest prachtige bruiloften en evenementen. Jullie leren mij vanzelf kennen als een heerlijk nuchter en direct persoon die alles op alles zet om jullie bruiloft of event tot een Pinterest waardig plaatje te maken!

Bloemen zijn mijn grote passie, en dat ga je zeker zien!

Bruidspaar kust elkaar voor een backdrop die gemaakt is door Blooming by Diana

Wat anderen over mij zeggen:

Vraag hier de brochure aan!

Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt van ons de brochure.

Welkomstbord met bloemen en kaarsen.