Bloemstylist Diana Versteegh van Blooming by Diana schikt bloemen

Over Blooming
by Diana

Ik ben Diana Versteegh, geboren en getogen in Zeist. Ik ben gek op feestjes, enorme natuurliefhebber, een echt familiemens en trotse tante van een tweeling! En sinds november 2016 ben ik trotse eigenaresse van mijn bedrijf Blooming by Diana.

Meet me!

Nu, vier jaar later, kan ik met trots zeggen dat ik al meer dan 70 bruiloften heb mogen stylen met mijn bloemen. Ik ben geen standaard bloemist, maar heb een persoonlijke werkwijze met veel liefde voor mijn vak. Door mijn 21 jaar fulltime bloemen ervaring en de vele prachtige locaties die ik heb bezocht, maakt dit mij enorm divers en ervaren in deze branche. Ik werk met unieke materialen, zie eindeloos veel mogelijkheden en ben een enorme perfectionist.

Daarnaast heb ik een grote liefde voor styling. De mooie combinatie tussen bloemen en styling zorgt voor een geweldig eindresultaat. Omringt zijn door bloemen op jullie bijzondere dag of event geeft echt de ‘finishing touch’. Het maken van de meest prachtige bloemencreaties en uiteindelijk het perfecte plaatje voor jouw bijzondere dag te creëren, tovert een grote glimlach op mijn gezicht!

Mijn liefde voor bloemen is al op jonge leeftijd op beginnen te bloeien. Als kind liep ik door de grote bloementuin van oma, genietend van de geuren, kleuren en vormen. Op mijn 19e ben ik begonnen met de vakopleiding in Houten. Vanuit hier ontstond al snel mijn droom over grootschalig bloemwerk. Vanuit hier ontstond al snel mijn droom over grootschalig bloemwerk. Ik heb 16 jaar lang met veel enthousiasme gewerkt in een leuke bloemenwinkel in Zeist, maar in 2016 het roer omgegooid en mijn bedrijf gestart!

Leuke feitjes over mij!

Enorme fan van feestjes!

Wijn liefhebber, rood wit of bubbels, hou van alle 3.

Trotse tante van tweeling, Willem en Maartje mijn grootste fans.

Gek op gezelligheid, mijn vrienden en familie of een grote club mensen, maakt me so happy!

Ik zie al jullie aankleding in fotoperspectief

Echte Bourgondiër, heel veel liefde voor lekker eten!

Wil jij meer weten?

Vul onderstaand formulier in om onze brochure te ontvangen.

Blooming by Diana - loveseat met aankleding ceremonie bruiloft
Fotograaf: Elisa Christina Photography