Tja, de naam zegt het al!

Mijn naam is Diana en ik heb een enorme liefde voor styling & bloemen. Dit doe ik vanuit mijn atelier in Zeist, waar ik geboren en getogen ben. Vanuit Zeist reis ik het hele land door, om de meest prachtige bruiloften en events te stylen.

In al mijn samenwerkingen vind ik het ontzettend belangrijk dat wij een klik hebben. Dus op deze pagina leren jullie mij alvast een beetje kennen! Spreekt mijn werk jullie aan, vul dan vooral het contactformulier in zodat we vrijblijvend kennis kunnen maken.

Wil je meer zien van mijn stijl? Bekijk dan het portfolio via de knoppen hieronder. 

Meet me!

Geboren en getogen in Zeist, waar ik ook ruim 16 jaar lang met heel veel plezier in de leukste bloemenwinkel heb mogen werken. Daar heb ik ontzettend veel ervaring opgedaan. In 2016 ben ik gestart met mijn bedrijf en inmiddels heb ik meer dan 150 bruiloften mogen stylen, in binnen- en buitenland. Dit doe ik met ontzettend veel liefde voor bloemen én plezier.

Voor mijn bruidsparen ben ik recht door zee. Ik vertel je direct wat wel en niet mogelijk is, binnen jullie budget en – helemaal belangrijk – binnen jullie stijl. Want alle styling op jullie bruiloft mag laten zien wie jullie zijn. Waar jullie blij van worden. En daar denk ik heel graag in mee. Dit kan zo groots of zo klein zijn als jullie voor je zien.

Leuke feitjes over mij!

Enorme fan van feestjes

Trotse tante van tweeling; willem & maartje zijn mijn grootste fans

Ik zie al jullie aankleding in fotoperspectief

wijn liefhebber, rood wit of bubbels; ik hou van alle drie!

gek op gezelligheid, mijn vrienden & familie of een grote club mensen, maakt me so happy!!

Echte bourgondiër, heel veel liefde voor lekker eten!

Bloemstylist Diana Versteegh van Blooming by Diana schikt bloemen

Over Blooming
by Diana

De bedrijfsnaam zegt het al! Mijn naam is Diana en ik heb een enorme liefde voor styling & bloemen. Dit doe ik vanuit mijn atelier in Zeist, waar ik geboren en getogen ben. Vanuit Zeist reis ik het hele land door, om de meest prachtige bruiloften en events te stylen.

In al mijn samenwerkingen vind ik het ontzettend belangrijk dat wij een klik hebben. Dus op deze pagina leren jullie mij alvast een beetje kennen! Spreekt mijn werk jullie aan. vul dan vooral het contactformulier in zodat we vrijblijvend kennis kunnen maken.

Meet me!

Geboren en getogen in Zeist, waar ik ook ruim 16 jaar lang met heel veel plezier in de leukste bloemenwinkel heb mogen werken. Daar heb ik ontzettend veel ervaring opgedaan. In 2016 ben ik gestart met mijn bedrijf en inmiddels heb ik meer dan 150 bruiloften mogen stylen, in binnen- en buitenland. Dit doe ik met ontzettend veel liefde voor bloemen én plezier.

Voor mijn bruidsparen ben ik recht door zee. Ik vertel je direct wat wel en niet mogelijk is, binnen jullie budget en – helemaal belangrijk – binnen jullie stijl. Want alle styling op jullie bruiloft mag laten zien wie jullie zijn. Waar jullie blij van worden. En daar denk ik heel graag in mee. Dit kan zo groots of zo klein zijn als jullie voor je zien.

Leuke feitjes over mij!

Enorme fan van feestjes!

Wijn liefhebber, rood wit of bubbels, hou van alle 3.

Trotse tante van tweeling, Willem en Maartje mijn grootste fans.

Gek op gezelligheid, mijn vrienden en familie of een grote club mensen, maakt me so happy!

Ik zie al jullie aankleding in fotoperspectief

Echte Bourgondiër, heel veel liefde voor lekker eten!