Over Blooming
by Diana

Ik ben Diana Versteegh, geboren en getogen in Zeist. Ik ben gek op feestjes, enorme natuurliefhebber, een echt familiemens en trotse tante van een tweeling! En sinds november 2016 ben ik trotse eigenaresse van mijn bedrijf Blooming by Diana.

Meet me!

Nu, vier jaar later, kan ik met trots zeggen dat ik al meer dan 70 bruiloften heb mogen stylen met mijn bloemen. Ik ben geen standaard bloemist, maar heb een persoonlijke werkwijze met veel liefde voor mijn vak. Door mijn 21 jaar fulltime bloemen ervaring en de vele prachtige locaties die ik heb bezocht, maakt dit mij enorm divers en ervaren in deze branche. Ik werk met unieke materialen, zie eindeloos veel mogelijkheden en ben een enorme perfectionist.

Daarnaast heb ik een grote liefde voor styling. De mooie combinatie tussen bloemen en styling zorgt voor een geweldig eindresultaat. Omringt zijn door bloemen op jullie bijzondere dag of event geeft echt de ‘finishing touch’. Het maken van de meest prachtige bloemencreaties en uiteindelijk het perfecte plaatje voor jouw bijzondere dag te creëren, tovert een grote glimlach op mijn gezicht!

Mijn liefde voor bloemen is al op jonge leeftijd op beginnen te bloeien. Als kind liep ik door de grote bloementuin van oma, genietend van de geuren, kleuren en vormen. Op mijn 19e ben ik begonnen met de vakopleiding in Houten. Vanuit hier ontstond al snel mijn droom over grootschalig bloemwerk. Vanuit hier ontstond al snel mijn droom over grootschalig bloemwerk. Ik heb 16 jaar lang met veel enthousiasme gewerkt in een leuke bloemenwinkel in Zeist, maar in 2016 het roer omgegooid en mijn bedrijf gestart!

over-blooming-by-diana

Leuke feitjes over mij!

Happy Friday is gestart met een dansje in de auto op vrijdag met keihard van Slam fm Mix marathon aan!

Wijn liefhebber, rood wit rose of bubbels, hou van alle 3.

Trotse tante van tweeling, Willem en Maartje mijn grootste fans van 4 jaar.

Gek op gezelligheid, mijn vrienden en familie of een grote club mensen, maakt me so happy!

Italië fan, 2 keer per jaar ga ik de heerlijkste truffels zoeken in Le Marche.

Echte Bourgondiër, heel veel liefde voor lekker eten!

Flowers | Jullie unieke kleurenpalet

Bloemen maken het verschil (geloof me, het is echt zo)! Ik lever de bloemstyling voor bruiloften, privé diners en evenementen.

Happy Friday! | Plukboeket en droogbloemen

Wat mag ik voor je maken? Een vers boeket of een duurzaam droogboeket? Elke vrijdagochtend maak ik een rondje in Zeist met verse pluk boeketten en in de middag ben je welkom om een te gek droogboeket uit te kiezen. Tussen 13:00 en 17:45 kun je mijn atelier in Zeist bezoeken. We maken een afspraak van 45 minuten, waar ik samen met jou door de bloemenzee van droogbloemen loop. Jij kiest de mix en vervolgens maak ik ter plekke jouw droogboeket! Neem je eigen vaas mee of kies een mooie vaas uit mijn assortiment.

Bloemen bezorging of abonnement

Verse bloemen op happy friday! Dit kan een abonnement zijn van iedere week of iedere twee weken. Het is natuurlijk ook mogelijk om random een losse bestelling te plaatsen voor jezelf of als cadeau. Bestel uiterlijk donderdag voor 8 uur ‘s avonds. Ik zoek een prachtig uniek en seizoensgebonden plukboeket voor je uit en lever deze op Happy Friday gratis bij je af in Zeist.