AJ & BJ

Diana:

“Bo-Jane en AJ, wat een heerlijk Amsterdams stel met grote dromen! Een heerlijke BOHO bruiloft in mijn favoriete Metaal Kathedraal. Daarna door met de partybus naar fort Vechten. Mijn mooiste herinnering van deze dag is toen AJ zich ging bemoeien met de backdrop. Weet je wat ik riep? “Ga lekker feesten jij, ik regel het wel.”

Diana is een topper!
Ik heb haar leren kennen via instagram en het kennismakingsgesprek was alsof wij haar al lang kende! Zij had meteen door wat voor stijl wij wilde en ging er met volle enthousiasme mee aan de gang!

Wat zij aan bloemwerken heeft neergezet op onze bruiloft was echt FANTASTISCH! meerdere mensen zijn naar ons toe gekomen om te vragen of de bloemen nep waren. Echt prachtig.

Daarbij heeft ze geholpen bij het neerzetten van de styling. Er waren een aantal aspecten die niet helemaal gingen zoals het hoorde, echter Diana heeft dit creatief opgelost. Super hard gewerkt om het voor ons zo goed mogelijk te maken! Wij hebben niks gemerkt van dat het anders ging dan dat het zou hebben gemoeten.

Wij raden Diana dan ook absoluut aan bij nieuwe bruidsparen.

- Bo Jane

Ingezoomd beeld van trouwboeket

Hier kan nog een leuke tekst komen?

Of de informatie over locatie, fotograaf, datum, etc?

Hier kan nog een leuke tekst komen?

Of de informatie over locatie, fotograaf, datum, etc?