Lotte & Jona

Diana is geweldig, echt een topper! Ik ben zo blij dat Diana de bloemen op onze trouwdag heeft gedaan. Het zag er zo mooi uit, nog mooier dan we ooit hadden kunnen hopen. Ze snapte gelijk wat we wouden en heeft daar een ongelooflijk mooie bloemenstyling van gemaakt. Ze luistert en geeft goed advies en tips. Ze denkt echt met je mee, ze is creatief en heeft zulke mooie ideeën. Ze heeft ons ook geholpen met de rest van de styling, er was niet veel nodig vanwege de geweldige bloemen. Op de dag zelf, heeft ze hard met Jessica gewerkt en stond alles perfect klaar. Met Diana hoef je echt niet na te denken/druk te maken, ze regelt alles wel met de locatie etc. Dat is heel fijn op je trouwdag 😉
Verder is Diana ook echt een lieverd. Het was zo fijn om haar erbij te hebben. Ze is zo enthusiast en leeft met je mee dus het geeft gewoon zo’n fijn gevoel.
Nogmaals super bedankt voor alles!

Bekijk dit portfolio >>

AJ & BJ

Diana is een topper!
Ik heb haar leren kennen via instagram en het kennismakingsgesprek was alsof wij haar al lang kende! Zij had meteen door wat voor stijl wij wilde en ging er met volle enthousiasme mee aan de gang!

Wat zij aan bloemwerken heeft neergezet op onze bruiloft was echt FANTASTISCH! meerdere mensen zijn naar ons toe gekomen om te vragen of de bloemen nep waren. Echt prachtig.

Daarbij heeft ze geholpen bij het neerzetten van de styling. Er waren een aantal aspecten die niet helemaal gingen zoals het hoorde, echter Diana heeft dit creatief opgelost. Super hard gewerkt om het voor ons zo goed mogelijk te maken! Wij hebben niks gemerkt van dat het anders ging dan dat het zou hebben gemoeten.

Wij raden Diana dan ook absoluut aan bij nieuwe bruidsparen.

Bekijk dit portfolio >>

Yosamin & Joeri

Deze vrouw is zeker een aanrader! We voelden sinds het eerste gesprek op ons gemaakt! Toen alles goed uitgelegd. We zijn nog steeds erg tevreden over de resultaten en hoe alles is gegaan qua communicatie. Wat een mooie opstelling van onze grote dag. We hebben veel complimenten gekregen! We zijn nog dankbaar Diana. Thanks nogmaals voor alles

Bekijk dit portfolio >>

Sietske & Jeroen

Wauw wat een bruiloft! En ik weet zeker dat dat (groten)deels te danken is aan Diana. Wat een prachtige bloemen en aankleding! Heel spannend om aan de hand van een kleurenpallet je wensen met Diana te bespreken en dan kun je alleen maar hopen op dit geweldige eindresultaat . Diana zorgt niet alleen voor de bloemen, Diana zorgt voor het totaalplaatje. We zijn enorm blij dat we Diana bij onze bruiloft hebben betrokken!

Bekijk dit portfolio >>

Contact

Postadres:
Schermerslaan 18
3705 GN Zeist

Bezoekadres (op afspraak):
Dijnselburgerlaan 4
3705 LP Zeist

Tel: 06 150 784 88
mail@bloomingbydiana.nl

About

KVK: 67301932
IBAN: NL 46 ABNA 0517 1368 99
BTW: NL 001994527B53

Website gemaakt door Yvette Smit