Vanessa & Matthijs

“Het kiezen van Diana als onze bloemist en stylist was een van de absoluut beste beslissingen die we voor onze bruiloft hebben genomen!!

Mijn man is Nederlands, ik ben Amerikaans en we wonen in NYC. Wij hadden onze bruiloft echter in Nederland. Toen we Diana benaderden, was ze meer dan bereid om met ons samen te werken, ook al zou het grootste deel van onze planning via video verlopen. We bespraken onze ideeën en ze was zo behulpzaam om ons te helpen onze ideeën om te zetten in een verbluffende realiteit.

Ze was zo goed geïnformeerd over alle soorten bloemen, kaarsen, tafeldecoratie. Er waren zoveel details, zoveel ingewikkelde keuzes en Diana voerde onze visie zo prachtig uit!

Toen we de ceremonieruimte en de dinerzaal op onze grote dag te zien kregen, waren de kamers nog mooier dan ik me had kunnen voorstellen! Veel van onze gasten vertelden ons dat onze bruiloft een van de mooiste bruiloften was waar ze ooit waren geweest en dat kwam door Diana’s talent, kennis en passie voor wat ze doet!!

Ze is een echte professional en kunstenaar. Naar mijn mening de beste.”

Fotograaf: Jeroen Noordzij Photography
Locatie: Orangerie Hydepark