Wil jij ook een Picture Perfect Wedding?

"Diana heeft ons geweldig geholpen tijdens onze bruiloft. Met haar creatieve, goede ideeën heeft ze hetgeen wij in ons hoofd hadden weten te vertalen naar iets prachtigs!"

Anne & Erwin – 2022

De styling en de bloemen op jouw bruiloft tot in de puntjes verzorgd?

Dan vertel ik je graag meer over Blooming by Diana en onze werkwijze.

Sinds 2016 stylen wij bruiloften, de inspiratie is jouw trouwboeket. Vanaf daar maken wij een compleet concept waarbij we jouw ceremonie, gastenontvangst, diner én feest tot in de puntjes stylen. Uiteraard met bloemen, maar ook met andere items zodat het een waanzinnig tof en compleet plaatje wordt.

 

En ik? Ik ga niet weg tot alles Picture Perfect is!

Mijn liefde voor bloemen is al op jonge leeftijd op beginnen te bloeien. Als kind liep ik door de grote bloementuin van oma, genietend van de geuren, kleuren en vormen. Op mijn 19e ben ik begonnen met de vakopleiding in Houten. Vanuit hier ontstond al snel mijn droom over grootschalig bloemwerk. Vanuit hier ontstond al snel mijn droom over grootschalig bloemwerk. Ik heb 16 jaar lang met veel enthousiasme gewerkt in een leuke bloemenwinkel in Zeist, maar in 2016 het roer omgegooid en mijn bedrijf gestart!

Nu heb ik al meer dan 100 bruiloften mogen stylen. Inmiddels heb ik ruim 22 jaar ervaring met bloemenwerk. Dat niet alleen; je weet ook precies wat je aan mij hebt. Ik denk met je mee, ben open en eerlijk en behoed je daarin ook voor sommige valkuilen. Door mijn jarenlange ervaring weet ik precies wat wél en wat niet werkt op jouw bruiloft. We maken samen een plan, je kunt mij echt zien als jouw sparringspartner.

En op de dag zelf? Dan sta ik daar. Ik verzorg – samen met mijn team – alles tot in de puntjes, ook als de locatie dat lastiger vindt. Ik ben er voor jullie en samen maken we er de mooiste dag van jullie leven van!

Diana van Blooming by Diana kijkt in de camera

Heb jij interesse?
Vraag onze brochure aan.