Wauw wat een bruiloft!

En ik weet zeker dat dat (groten)deels te danken is aan Diana. Wat een prachtige bloemen en aankleding!

Heel spannend om aan de hand van een kleurenpallet je wensen met Diana te bespreken en dan kun je alleen maar hopen op dit geweldige eindresultaat.

Diana zorgt niet alleen voor de bloemen, Diana zorgt voor het totaalplaatje.

We zijn enorm blij dat we Diana bij onze bruiloft hebben betrokken!

- S & J

Deze vrouw is zeker een aanrader!

We voelden sinds het eerste gesprek op ons gemakt Toen alles goed uitgelegd.

We zijn nog steeds erg tevreden over de resultaten en hoe alles is gegaan qua communicatie.

Wat een mooie opstelling van onze grote dag. We hebben veel complimenten gekregen!

We zijn nog dankbaar Diana. Thanks nogmaals voor alles.

- Y & J

Diana is geweldig, echt een topper! Ik ben zo blij dat Diana de bloemen op onze trouwdag heeft gedaan.

Het zag er zo mooi uit, nog mooier dan we ooit hadden kunnen hopen. Ze snapte gelijk wat we wouden en heeft daar een ongelooflijk mooie bloemenstyling van gemaakt.

Ze luistert en geeft goed advies en tips. Ze denkt echt met je mee, ze is creatief en heeft zulke mooie ideeën. Ze heeft ons ook geholpen met de rest van de styling, er was niet veel nodig vanwege de geweldige bloemen.

Op de dag zelf, heeft ze hard met Jessica gewerkt en stond alles perfect klaar. Met Diana hoef je echt niet na te denken/druk te maken, ze regelt alles wel met de locatie etc. Dat is heel fijn op je trouwdag 😉

Verder is Diana ook echt een lieverd. Het was zo fijn om haar erbij te hebben. Ze is zo enthousiast en leeft met je mee dus het geeft gewoon zo’n fijn gevoel.


Nogmaals super bedankt voor alles!

- L & J

Ontdek de mogelijkheden voor jullie dag...

Trouwen met de liefde van je leven, dat is een dag waar je misschien al van jongs af aan van droomt. Dus dat je op die dag mag schitteren als de diamant die je bent, dat hoeven we niet te zeggen toch?

 

Diana helpt je hier graag bij, met haar jarenlange ervaring veranderd zij iedere locatie in jouw droomlocatie. Je kunt haar inschakelen voor de gehele styling van je bruiloft, de bloemenstyling of als ceremoniemeester.

 

Twijfel je wat het beste bij jullie past? Neem dan vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Voor nu… laat je inspireren door de foto’s hieronder, een kleine selectie van de ruim 200 bruiloften die Diana inmiddels heeft mogen verzorgen.

Brochure & beschikbaarheid opvragen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 3-5 werkdagen contact met je op. In het hoog trouwseizoen kan dit iets langer duren.

Weddings

Bruiloft ceremonie gestyled door Diana met bloemen op de grond.

Exclusiviteit, originaliteit, een backdrop, het bruidsboeket, de tafelstyling, een welkomstbord, een taart met een prachtige droogbloemencloud… Omringt zijn door bloemen op je bruiloft heeft iets magisch!  Bloemen zijn een echte musthave op jouw bruiloft. Maar ik denk ook graag met je mee over de verdere styling, zoals loveseat met sierlijke kussens, vloerkleden, windlichten…

Ik vind het zo bijzonder om zo dicht bij de bruidsparen te staan. Er is toch niets mooiers dan de liefde! In ons kennismakingsgesprek bespreken we jullie dagplanning. Ik denk met jullie mee over de details die weggelaten kunnen worden of juist een toevoeging kunnen zijn. Alle bloemendecoraties en overige styling vormen samen een prachtig geheel op jullie trouwlocatie.

Elke bruiloft is uniek en daarom de (bloemen)styling ook!