Weddings

Exclusiviteit, originaliteit, een backdrop, het bruidsboeket, de tafelstyling, een welkomstbord, een taart met een prachtige droogbloemencloud… Omringt zijn door bloemen op je bruiloft heeft iets magisch!  Bloemen zijn een echte musthave op jouw bruiloft. Maar ik denk ook graag met je mee over de verdere styling, zoals loveseat met sierlijke kussens, vloerkleden, windlichten…

Ik vind het zo bijzonder om zo dicht bij de bruidsparen te staan. Er is toch niets mooiers dan de liefde! In ons kennismakingsgesprek bespreken we jullie dagplanning. Ik denk met jullie mee over de details die weggelaten kunnen worden of juist een toevoeging kunnen zijn. Alle bloemendecoraties en overige styling vormen samen een prachtig geheel op jullie trouwlocatie.

Elke bruiloft is uniek en daarom de (bloemen)styling ook!

Zou je graag willen weten wat de mogelijkheden zijn om de meest prachtige bloemencreaties te hebben op jouw speciale dag? Of zou je graag vrijblijvend kennis willen maken? Neem dan contact met mij op via dit contactformulier of bel mij op 06-15078488. Dan gaan we samen brainstormen om het perfecte plaatje te creëren voor jouw grote dag. Heel graag tot binnenkort!